Forum klanowe
to jest tylko propozycja,moze ktos da jeszcze inny pomysl!fakt nie znamy sie i moze byc roznie!ale z 2 strony nie ma tez takiego zaufania zeby zmowic sie np i podzielic skladki na 2 czy 3cosoby - kazdy nieuczciwy chcialby fajna sumke prkow tylko dla siebie!ja osobiscie wstrzymam sie od glosu!zeby uniknac ewentualnych niedomowien!jak juz wybrany zostanie to ja go zglosze jako skarbnika i dalej zobaczymy...
Sluga smierci
A pytanie....czy wszyscy bez wyjątku będą płacić składki? ;> nawet przywódca i skarbnik?
sluchaj nie utrzymujemy kogos z naszych skladek - bez jaj!KAZDY bez wyjatku czy to skarbnik,przywodca czy zastepca,wszyscy tygodniowo 200!najpierw ustalamy na co zbieramy np w tym miesiacu kupujemy "" i to kupujemy!Nie ma ze skarbnik wydal na cos innego!
No to ja się wypowiem w chwili obecnej 200 pr to dla mnie średnio z względu na nowy pusty kwadrat w 4s ale myślę że z samych wypraw/pielgrzymek jestem w stanie to uciągnąć
co do skarbnika i możliwości wyniesienia pr z klanu zgłasza się taki fakt operatorowi gry i taki delikwent albo zwraca pr skąd wziął albo dostaje pięknego bana
co do procedur to jasne!chodzi o to kim go zrobic!kilka postow wyzej padla propozycja wiec jak wszystkim pasuje to tak zrobmy!inne pomysly zglaszac!nie chce by bylo tak ze ja wybralem okazuje sie wal i na mnie!wybieramy wspolnie a ja wsztrymam sie od glosu!skarbnika zatwierdze i zglosze po wybraniu
jestem juz i ja sorki za nieobecnosc w ostatnim czasie ale kompa mam zrypanego i w tym momencie jescze nie wiem jak to do konca bedzie ale cos bede kupowal na dniach jesli chodzi o glowny temat to jestem za zbiorkami i 200pr/tydzien to tez mnie zadowala. czekam tylko na wiadomosc komu i kiedy
najlepiej sprawdzaja sie proste pomysly wiec chyba bedzie dobrze jak kogos wybierzemy na skarbnika i ten ktos bedzie kombinowal jakies przedmioty czy cos w tym stylu i na forum wrzucal opis tego wszystkiego a potem wspolnie bysmy sie zastanowili czy sie oplaca i takie tam
pozdro all
Ostatnio edytowany przez jny (01-04-2008 10:45:03)
A moze po prostu jest ktos chetny na objecie funkcji skarbnika ? Ja szczeze mówiac srednio orientuje sie w cenach, choc mój cały ekwipunek kupiłem na forum, a póki co zbieram na dobry demoniczny sztylet (ech 6k pr....) No i wiecie, najlepiej niech to bedzie jakas rozgarnieta, elokwentna osoba (czytaj: kobieta
) która bedzie wiedziec ile z tych funduszy jest klanowych a ile sama zdobyła i moze sobie przeznaczyc na podbijanie statsów
A i jeszcze taka sprawa: ustalamy 1 dzien kiedy wpłacamy składki ? Np. poniedziałki ? Wiecie zeby nie była bałaganu ze tamten wplacił w srode, ten sie spóznia i takie tam.
Sluga smierci
Ja osobiście podziękuje... nie nadaję się do takich rzeczy... dysponuję małą ilością wolnego czasu, więc wątpię, żebym się dobrze sprawdziła jako skarbnik.