Forum klanowe
wiekszosc sie loguje codziennie a i ci co sie nie loguja maja wytlumaczenie o ktorym zawiadomili (chyba jedna osoba tylko jakies 3 dni)
do oblegow sie wlacza tak okolo 10 klanowiczow czyli jak bylo tak i jest. co do shaara to nie mozna na niego narzekac robi to co ma robic skoro funkcjonujemy pozdro
Sluga smierci
Doba to ja też zabiorę głos Nie chcę robić za "sąd niemy"
No więc jak dla mnie może być i Wasper...ale jak mi uciekniesz ze składkami.... no nie będzie ciekawie
ten "sad niemy" byl dla lachu. przeciez nikogo nie bedziemy do niczego zmuszac. jestesmy tu po to by cieszyc sie ze wspolnej gry a ze jakies zasady powinny obowiazywac... no coz zawsze sa jakies zasady bo inaczej nie byloby zabawy
to jak wrasper zgadzasz sie na zostanie skarbnikiem klanowym??
Ostatnio edytowany przez jny (18-04-2008 11:41:05)
jny czytales na 1 stronie forum to co pisalem? chcialbym wrocic chociaz na 15 min do gry by zmienic zastepce,tylko potrzebuje waszej pomocy czyli wypowiedzi na forum bw! chce bys objol ta pozycje w klananie,czesto sie logujesz jestes aktywny i mozna liczyc na Ciebie!pozdro
ps.Wrasper licze na Ciebie jako skarbnika!
jezeli c47 nie odblokuje mnie chociaz na chwile bym mogl oddac zastepce komus z Was mozecie przejsc do G_A! co do waszego powrotu to juz bedzie wasza decyzja i nie bede mial Wam za zle jezeli ktos po moim powrocie (jezeli bedzie) nie wroci!
pozdraiwam
hehe...fajnie widziec takie slowa,ale mysle ze mozecie przez ten czas sie rozwinac troche w G_A! bez zastepcy chociaz malo mozecie! a takich jak Ty i paru innych aktywnych z Was jest nie wielu i pewnie ktos jeszcze odejdzie!a tak na marginesie kto odszedl?
Sluga smierci
A ja wroce jak tylko przywroca Cie Samson, ale nie wiem jak Kolek....
WITAM WSZYSTKICH
Pewne jest juz to ze nie wroce na r1 w swojej postaci!ce47 jest na tyle nieslowny ze nie mam co pisac i zasypywac go na pw bo i tak po nim to splywa! juz nawet to ze tlumaczyl dla jny ze gdy ja sie odezwe to odblokuje mu przypomnialem to nie raczyl odpisac! wogle nie potraktowal tego w sposob przepisowy w ktorym mam mozliwosc odwolania sie! niestety moje odwolanie nawet nie zostalo opublikowane tak wiec narazie to tyle naszej wspolnej gry!mam zamiar wrocic na r1 ale jak juz postacia z min.15lvl.aby modz zalozyc klan!puki co to tyle...Pozdro 4all